Verhuur

Hebt u belangstelling voor een huurwoning? Als u op de interactieve kaart een woning aanklikt, krijgt u direct een link te zien naar de verhuursite van die woning.

Huren in Holzenbosch

In opdracht van Woningstichting Barneveld startte De Bunte Vastgoed Oost eind 2017 met de bouw van de eerste zes sociale huurwoningen (Holzenbrink). Ze worden naar verwachting eind 2018 opgeleverd en zijn inmiddels allemaal verhuurd. Deze woningen worden zΓ³ energiezuinig, dat ze nu al voldoen aan de BENG-norm, die vanaf 2021 geldt. De bouw van 12 sociale huurwoningen in Holzenweide start naar verwachting in het 4e kwartaal van 2018. De huurprijzen variΓ«ren en zijn afhankelijk van het woningtype, de huishoudgrootte en het inkomen.

De woningstichting biedt haar actuele woningaanbod, waaronder de nieuwbouw in Holzenbosch, aan via www.huiswaarts.nu. Zorg alvast dat u daar ingeschreven staat. Inschrijven is nodig om te kunnen reageren op een sociale huurwoning uit het woningaanbod van Woningstichting Barneveld. Houd, indien u belangstelling heeft, de website en Facebook-pagina van de woningstichting in de gaten voor de datum waarop u kunt reageren op het (nieuwbouw) woningaanbod.

De verhuur van de woningen van Heilijgers verloopt via Midden Nederland Makelaars. Heilijgers begint in de maand mei 2018 met de bouw: 14 woningen in de sociale huursector, 6 woningen in de vrije huursector. De oplevering van deze woningen vindt medio 2019 plaats.

Verhuursites

Voor informatie over de verhuur van woningen en reageren:

  • Huurwoningen Woningstichting Barneveld: voor reageren en actuele woninginformatie kijkt u op www.huiswaarts.nu. Voor algemene informatie over de nieuwbouw in Holzenbosch en vooraankondigingen gaat u naar de projectenpagina op de website van Woningstichting Barneveld en naar haar Facebook-pagina.
  • Huurwoningen Heilijgers: www.mnm.nl

U kunt hieronder ook uw interesse voor een woning in Holzenbosch aangeven. Wij houden u dan op de hoogte, uiteraard ook over de start van de verkoop van nieuwe woningbouwplannen.